torstai 6. kesäkuuta 2013

Ensimmäiset Peilin uudelleen lämmittely päivät ohitse

Wow mikä fiilis!

Koko porukka kokoontui Långin vanhalla kartanolla. Jännitys, into oli käsinkosketeltavaa. Kaikki paikalla, käsikirjoitukset hyppysissä ja jännitys väreili ilmassa. Alkuun porukat poukkoili toinen toistensa luona kysellen kuulumisia, moikkaillen... Sellainen säpinä ja kohina oli, sai katsella työryhmän jälleennäkemistä ja hymyileviä kasvoja iloisia ilmeitä.

Ensin perinteinen kuulumis, kierros. Kaikille kuului hyvää ja kaikki järjestäen onnellisia, iloisia ja innoissaan tavatessaan toisensa. Tahkottiin alkuun käytännön asioita, ja alkoi kysely koska miksi, minne, milloin mitä varten... kysymysten tulvaa. Tietysti tärkein kysymys onks kahvia?

Siitä se lähti, istuttiin alas ja aloitettiin luku harjoitukset. Suurinpiirtein kaikki kartalla. Laulettiin biisejä ja hyvin se luisti uskomaton tunnelma. Mintä karheutta rosoisuutta äänissä mutta sehän vain käy.

Toisena päivänä, rakennetiin näyttämö tyhjään tilaan kitarat viritettiin ja sitten alkoi ramppa pamppa ramppa pamppa.... Hullu hullu hullu. Harjoiteltiin auringon lämmössä, kuuma ja jano tuli. Mikä oli hienoa, kukaan ei tänään tarvinnut käsikirjoitusta vaan vuorosanat meivät ihan putkeen.

Porukalla asenne kohdillaan ja mahtava meiniki!

Nyt nautitaan kesästä, jokainen harjoiteelee itsekseen, että teksti on hallinassa kun aloitamme, loppukirin elokuussa, ennen Peilin näytöksiä Tampereen teatterikesässä.

Blogaillaan sitten lähempänä näytöksiä lisää....

Ihanaa kesää, kesää kaikille



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti