keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Peili keskiviikkona 3.10 esityksen tunnelmia!

Teatterille tultiin ajoissa, iltapäivällä. Oli aika kuulumisten ja läpimenon! Oli mukavaa kuulla tunnelmista ensi-illan jälkeen. Monelle oli tullut flunssa, ja pientä nenän avaamista joutui moni tekemään ennen esitystä. Isolla osalla aika ensi-illan jälkeen oli mennyt hieman huilatessa, pientä lepoa oli pakko olla. Hienoa on myös huomata miten paljon hyviä vaikutuksia ja positiivista meininkiä tämä hanke on tuonut ihmisten elämään. Uskomme ja toivomme ohjaajina, että tämä projekti on ollut tärkeä osa ihmisten kuntoutumisessa, ja ainakin tärkeä kokemus elämän varrella.

Ennen esitystä into oli katossa, eikä kukaan vajonnut monttuun ensi-ilta huuman jälkeen vaan hyvällä meiningillä, ja täpäkällä asenteella mentiin esityksen läpi. Ohjaajatkin jo katselivat esityksen rennommalla mielellä ja tyytyväinen myhäily kuului ohjaajilta.


On ollut mielenkiintoista huomata kuinka paljon media on kiinnostunut asiasta ja aiheesta. Eli tämä esitys tekona on jo kiinnostava ja tietenkin se kiinnostaa mitä tästä, eteenpäin.
Eräs katselija otti kuvia esityksestä ja tässä on sitten keskiviikon esityksen kuva, saldoa.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti