maanantai 24. syyskuuta 2012

Viimeinen harjoitus aamu Peilissä



Aamua aloitettiin ripeästi, teknisellä läpimenolla. Kevyt lounas, maskit päälle ja vaatteet vaihtoon. Viime metreillä ohjaaja teki henkensä hädässä ompelutyötä, että saatiin kaikki valmiiksi ennen kenraalia. Kenraali käynnistyy, ensin mtv3 uutiset tekivät jutun. Eli paukahtaa, ulos 26.9 uutisissa meidän esityksestä pieni juttu.

Valokuvaaja Miikka Pirinen ollut paikalla kuvaamassa kokopäivän. Hienoja kuvia tiedossa. Näyttelät olivat poseeraamassa kuvia varten ja hauskaa rock henkeä piisasi, niin että lava rymisi ja kolisi.  Muutamia toimittajia pyörinyt tekemässä haastatteluja.

Maskeeraaja tytöt tekivät hienoa työtä, auttoivat myös puvustus hommissa. Ihania valtavan avuliaita maskeeraajia meillä. Maskeeraajat ovat, kuin hyvät hengettäret jotka aina ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ohjaaja ei voi muuta kuin kiittää ja kumartaa heille.

Teatterilla kaikin puolin ollut kiirus kiirus kiirus ja ihmisillä on pulssit ollut korkealla, koko päivän. Ensi-iltaan liittyviä asioita hoidettu siivottu järjestetty paikkoja isku valmiiksi. Kovasti on jännitystä ilmassa hyvällä tavalla ja hyvällä tunnelmalla.

Huominen ennakonnäytös odottaa jo ovella.. jännitystä jännitystä

Täyttyy sanoa, että näyttelijöiltä kysyttiin tänään todella paljon voimavaroja. Niitä löytyi valtavat määrät ohjaajat ovat ylpeitä koko työryhmästä...Tänään tehdään pitkää päivää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti